Christine

IMG_1210Jeg heter Christine, er 25 år og født og oppvokst i Trondheim.
Jeg er utdannet barnehagelærer og jobber i barnehage, noe jeg trives med.

Som tiåring fikk familien sin første hund, Milo. Han ble fort min beste venn, og en god kompis å ha igjennom oppveksten. Han lære meg mye om hund, og takket være alle våre eventyr sammen så er hund fortsatt noe jeg vil holde på med.

I 2007 sto jeg konfirmant, og flere år i forveien hadde jeg bestemt at pengene skulle gå til valp. 7 dager før konfirmasjonsdagen min ble Vegas født, og det ble mange turer til Røros utover våren for å møte valpene. Valget mitt falt på Vegas, og han har vist seg å være en fantastisk hund!

Jeg liker å trene hund, og både Milo og Vegas fikk være prøvekaniner i forskjellige hundesporter. Agility og lydighet er det jeg liker best. Ønsket om en litt mer «egnet» hund har alltid vært der, og etter en lengre periode med tenking, vurdering, snoking på dogweb og  div. nettsider, samt prat med forskjellige mennesker så endte jeg opp med belger. I mars 2014 var jeg å hentet Tesla i Nord-Norge. Hun skulle egentlig være her på prøve i en måned, men jeg fant veldig fort ut at hun var kommet for å bli. Hun har oppfylt alle mine ønsker ifht hva jeg så etter i en hund.

Jeg liker å bruke tid på hundene, og man finner meg ofte på hundetrening eller i skogen med hundene.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s