Planer fremover

Da er høsten i gang for fullt, og jeg innser at enkelte mål for i år kan vi bare stryke. Sommeren gikk så alt for fort, og med jobb på dagtid (det var luksus å være student!) er det ikke alt vi rekker. UHP og blodsporprøve får derfor vente til neste år. Tesla mangler også en 1.premie i rally fra opprykk til klasse 3, men vi har ikke fått gå stevner på en stund, og siste stevne her i år krasjer med kurs. Dog – mål vi ikke fikk til i år forflytter vi bare til neste år. Og «alt» blir bedre med mer trening!

  
Planer fremover konkurranser:

– I helga er det duket for klubbmesterskap i agility. Her skal jeg ta det som en konkurranse, men som trening. Drit i å safe noe, her skal vi løpe, gutse og satse.

– Neste helg skal vi delta på uoffisiell agilitykonkurranse på lørdag. Her skal vi også ta det som konkurransetrening med fokus på fart og å gutse. Søndagen blir det stevne igjen, så da er det bare å ta i bruk ting vi har fått til på trening.

– 1.Oktober vurderer jeg å reise ned på junior-NM. Får se an økonomien litt, men det frister stort!

– 14.Oktober reiser vi sørover for Norges største agilityfest – Norwegian Open. I år tar jeg bare med Tesla da der blir hennes desidert største stevne, og jeg vil ha all fokus på henne. 

– Helga før og helga etter NO skal vi på agilitykurs. En av instruktørene vi gikk for i sommer reiser fra Sverige for å holde kurs for oss disse helgene+i mars. Vi kan ikke få en bedre oppladning før NO!

– I november er det duket for Dogs4all, og her får Vegas seg en alenetur. I all hovedsak for å stille han ut, men får se om vi rekker agility også.

  
Planer fremover treningsmessig:

– Ukene før NO skal gå med på å trene og sikre feltene til Tesla. Alt for å få bedre tid på banen, hehe. Dette blir også prosjekt gjennom vinteren.

– I høst/vinter skal vi også se på slalom. Få den sikrere og en mer selvstendig slalom.

– Spor skal vi også fortsette å gå fremover. Det er bare så gøy! Desverre litt tiltak da vi ikke har flotte sporterreng i umiddelbar nærhet.

– Komme igang med rally og lydighetstrening igjen. I sommer har det vært agility for alle penga, men nå er det på tide å fokusere litt på andre ting også. Må bare bli ferdig med årets stevner først :b

– Vegas skal jobbe opp mer muskler etter han mistet så mye vekt i sommer.

– Han skal også fortsette agilitytreningen, og vi skal se litt på feltene hans. Har aldri lært felt, men det er jo kjekt å stole på at hunden tar felt istedenfor å bli glad om han treffer på stevne :p 

– Får se om vi får til noen jakttur. Han jobbet som en helt i vinter, fant både ryper og tiur. Travel hverdag – mange helger går bort til kurs og konkurranser, men NOE skal vi få til 🙂 

Så, vi har litt å jobbe med sånn innimellom jobb, hverdagen og turer. Kjenner jeg gleder meg til å ta fatt på høsten og alt den har å by på!

  

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s