God jul liksom

Når jeg skrev sist innlegg var jeg SÅ klar for en trivelig jul med masse turer i skog og mark med treningskompiser. Slik blir det ikke..

I går kveld fikk jeg melding fra en treningskompis om at hunden ganske sikkert hadde skabb og visstnok har hatt det en stund. Vi gikk tur sammen for to uker siden hvor hundene våre lekte med hverandre hele turen, dvs at de var tett på hverandre hele turen. Sjekket over T i går kveld og gravde meg ned i pelsen på albuene til jeg kom til stygg hud. Svart, sårskorper og irritert.. Har dårlig samvittighet for at jeg ikke har sett det tidligere, men de har ikke begynt å miste pels før nå, så umulig å se uten å grave seg helt inn til huden.

I dag tidlig gikk turen til veterinæren som mente ganske sikkert at det var skabb 😦 Vanskelig å påvise, så vi fikk middel for å dryppe i pelsen mens vi venter på svar på blodprøvene til den andre hunden. I følge veterinæren var det egentlig ingen tvil. Så nå blir det kur på begge hundene, og sprøyte dersom prøven kommer ut positiv – noe som er veldig sannsynlig. I startfasen enda, så håper vi slipper de værste plagene.

Det var den jula med trivelige turer i koselig selskap. Nå blir vi å isolere oss helt fra andre hunder til ihvertfall andre/tredje uken i januar. Håper virkelig vi er ferdige med det innen da, hvis ikke spøker sesongstart og alt. Håper selvfølgelig vi blir kvitt det for hundenes del!

På den positive siden: med støvsuging og vasking hver dag fremover blir det ihvertfall rent hus til jul og nyttår! Med kjent smittekilde håper vi jo også at vi blir kvitt det raskt så det ikke sprer seg via andre.

Takk for trivelig julegave, nissen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s