Konkurranseåret 2015 – Vegas

Tar en kort oppsummering i og med at vi har noen stevner bak oss 🙂 Kort fortalt gikk vi inn i året med tanker om å konkurrere for «morro-skyld», og igjennom året ble vi bare bedre og bedre. Bikkja blir helt vill når vi kommer på stevneplassen, og igjen om samtlige agilityløp logrer han intenst, så det er tydelig at det er noe vi begge liker å holde på med!

Lydighet – Ikke stort å skrive om. Uoffisielt lydighetsstevne med 3.premie pga nervøs fører som gjorde mye teit. Øvelser vi kan godt nullet vi på. I mai gikk vi offisielt og det ble en ny 3.premie. Vegas var ikke på nett og jeg var nervøs. Ikke god kombo, hehe.

Rally-lydighet: 3×1.premier i klasse 1. Et stevne med 1.plass med 198 poeng! 2 starter i klasse 2, en med brutt pga heavy regn, og en med disk pga teit fører.
Med de 3 1.premiene fikk vi rally-tittel, og har stått på pallen 1 gang.

  
Utstilling: En ikke møtt pga tidskræsj med agility. En VG, og en excellent med CK!

Agility: Året startet bra med napp i hopp i Moelv. Videre hadde vi en periode med 5-feils løp, noe som var litt surt. I juli snudde derimot alt. Her tok vi med oss tre napp på en uke, samt hadde feilfri debut i klasse 2 hopp! I august dro vi en tur til Sverige hvor vi fikk vårt siste napp i agility. Eneste feilfrie ekvipasje av 21 startende, så det ble førsteplass! Samme helg løp han inn til feilfri 6.plass i hopp2. Videre hadde vi flere løp med teite feil, før vi på ny fikk 5-feils resultater. På årets siste stevne fikk vi en feilfri 6.plass av 62 hunder, så det var en flott avslutning på sesongen!
Med åpenløp har vi har stått 10 ganger på pallen (1×1.plass, 2×2.plass og 7×3.plass), og over 17 ganger har vi vært blandt de 10 beste. Med åpen har vi 10 feilfrie løp bak oss. Vi har også fått til tittlene RL1 AGH1 AG1 AGH2 foran navnet hans. 

Åpenløp får vi ikke rosetter for, og jeg glemte medaljen fra agilityuka, men syns vi har fått en bra samling rosetter også i år 🙂   
Med andre ord har vi samlet flotte premier, hatt knallbra progresjon og fått 4 titler! Ikke værst for en settervims! Neste år blir like spennende, og jeg er allerede godt i gang med å planlegge sesongen 🙂 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s