Utstillingsdebut

Tesla er friskmeldt, og vi kan endelig begynne å trene igjen! Ingen ettervirkninger etter uhellet, annet enn at hun kanskje vil reagere mer på torden nå enn tidligere. 

Vi feiret det hele med å starte jakten på gulsløyfa. Noe championat i noen hundesport er jo ikke innen rekkevidde enda, men tenkte det var greit å starte nå. I dag mårrest møtte vi opp i Steinkjer, som eneste tervueren påmeldt. Dommer var Arne Foss, en utrolig flink og trivelig dommer, så han ga oss en flott debut i utstillingsringen 🙂 Tesla både sto og løp pent, men trakk seg bittelitt for dommeren. Ikke værre enn at jeg stilte henne opp på nytt og støttet henne mer så gikk det greit. Er med andre ord godt fornøyd med henne i dag!

I følge de jeg har pratet med som har stilt belger har ingen opplevd dommer som har kjent på halen, men dagens dommer var nøye, så han avdekket desverre haleknekken hennes :p Idet vi fikk kritikken sa han at han desverre måtte gi denne premiegraden pga haleknekken, så det ble grønt på oss i dag. Uansett – hun var SÅ gøy å vise frem, så jeg gleder meg nesten til å fortsette jakten, hehe.

Kritikken: Feminin. Ganske bra hode, men noe for rund i skalle. Korrekt bitt m/store fine tenner. Bra maske. Normal benstamme. Bra lår. Ikke i full pels. Bra struktur. Noe løs frem. Vennlig, men noe forsiktig. Haleknekk.

En fin kritikk syns jeg. 

Crappy bilder, men sånn blir det med telefon og zoom.   
  
Til tross for haleknekk er hun verdens fineste tervjente ❤  
 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s