Topptur?

I dag skulle jeg og Kristin på topptur. Jeg ble hentet i dag tidlig, og med finvær i sikte så gledet vi oss til å gå topptur. Men ting blir ikke alltid som planlagt.. Vi fant nemlig ikke toppen.. Vi så sen, men hadde ingen anelse om hvordan vi skulle komme oss opp. Med kunnskap om at dette er en populær topp så tok vi bena fatt for å prøve å gå rundt den. Vi måtte til slutt snu. Etter en kjapp lunsj skulle vi begynne å gå mot bilen, og istedenfor å gå samme vei som sist så tok vi sen veien vi trodde var den beste til parkeringsplassen. Oops! 

Vi måtte regelrett klatre på alle fire i flere partier, og flere ganger ble vi stående litt motløse og tenke på hvor vi skulle. Etter mye om og men så hørte vi(og så) en bil i det fjerne, noe som for min de, utløste jubel. Når man har gått seg bort og ikke vet hvor man er, samt ikke har dekning på telefonen så er det nemlig en stor lettelse å vite at man snart er i nærheten av bilvei.

Hundene er godt fornøyde med nesten fem timer på tur i skog og mark uten bånd. Vi møtte ikke en enste person(sett bort i fra en gutt på parkeringen i starten), og det var en veldig flott tur til tross for at vi gikk oss bort. Vi skal finne toppen senere en gang, men da skal vi sørge for å vite hvor vi skal. (Og det er med vilje at navnet på toppen ikke nevnes. Tipper noen som leser bloggen vet hvor det er/har vært der, knis. Venter med navn til vi en dag forhåpentligvis finner toppen!)

   

               

  

I morgen reiser jeg, Tesla og E endelig på påskefjellet!

Reklamer

2 kommentarer om “Topptur?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s