Dag 5 – Værste uvane

Tar dag fem i samme slengen jeg, og den går på hundens værste uvaner. Tar en ny vri, og tar med min værste uvane når det kommer til hund i samme slengen.

Vegas: Værste uvane han har fått er i forbindelse med hormonell tispe. Han syns hun har luktet så godt lenge, og derfor blitt litt forvirret og sliten oppi skallen sin.. Vi er en del hos mamma, og der har han plutselig begynt å markere. (!!). Han gjør det heldigvis sjeldnere og sjeldnere, da jeg har fått tatt han på fersk gjerning to ganger. For en tid tilbake var det blitt en rutine å løpe rett inn å tisse. Nå gjør han det som sagt en veldig sjelden gang, men jeg er ikke fornøyd før han slutter helt å løfte på foten.. Hjemme hos oss har han dog aldri markert, så det er kun hos mamma.

Tesla: Tja, uvane? Det eneste jeg syns er litt negativt med henne akkurat nå er at hun virkelig nekter å hoppe inn i bilen. Hun gjør alt hun kan for å slippe unna, og mister jeg båndet er hun snar med å løpe fra bilen. Har fått et par gode tips til hvordan jeg kan trene, så skal prøve å få henne til å syns at bilen er skitkul etterhvert. Vil dog ikke kalle det en uvane, men det er liksom det eneste som ikke er positivt med henne :b Tror det kan bunne i at hun ikke slapper av i bilen, så mulig hun er bilsyk?! Skal ihvertfall prøve med bilsyketabletter for å se om hun eventuelt slapper mer av.

Meg: Min værste uvane tror jeg er at jeg er litt slapp på lufting av hunder om morgen og kveld. Hundene får jo det de trenger, så de er fornøyde. Men når det pissregner når hundene skal ut om morgen og kveld kan jeg være snar med å sette på dårdyrøynene og blafre med øyenvippene før jeg spør om Erlend kaaanskje gidder å lufte hundene, hehe. Er dog ikke så alt for ofte at det hender, men jeg skal klart bli flinkere!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b13/5541735/files/2014/12/img_0347.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s